15.02.2012. / 14:07

Autor: Nacional.hr

U Pošti prodali više knjiga nego u knjižarama

Čak 1128 poštanskih ureda, velika ponuda i uvijek aktualne akcijske cijene pokazali su se kao idealno odredište za sve ljubitelje knjiga

Knjige se mogu kupiti i u poštiKnjige se mogu kupiti i u poštiU 2011. godini je u poštanskim uredima Hrvatske pošte prodano 222 514 knjiga što je uspjeh kakvim se ne mogu pohvaliti ni mnoge knjižare. Najnoviji hit-naslovi, prisutnost u svim manjim mjestima, većim gradovima i otocima te ponuda knjiga po pristupačnim cijenama svakom su ljubitelju različitih žanrova štiva veliko veselje.

Uz gastronomske priručnike, knjige o zdravlju i dječje slikovnice, kad je riječ o beletristici, najprodavanije knjige u 2011. bile su svjetske uspješnice Koliba Williama P. Younga i Muškarci koji mrze žene Stiega Larssona. U 2012. godini Hrvatska pošta obogaćuje maloprodajni asortiman stotinama novih naslova koje odabire u suradnji s izdavačima, prateći trendove tržišta i ukus čitatelja. Od brojnih romana, publicistike, enciklopedija, kuharica, slikovnica i knjiga za djecu, iz ponude za veljaču izdvajamo pojedine naslove po iznimno povoljnim cijenama: Antologija ljubavne poezije, Vitaminska revolucija, Minerali, Prirodna ljekarna, priručnik Prehrana tijekom bolesti poznate hrvatske stručnjakinje o zdravlju Donatelle Verbanc te svjetske hitove autorice Louise L. Hay: Kako iscijeliti duh i tijelo te I vi možete imati izvanredan život.

Čak 1128 poštanskih ureda, velika ponuda i uvijek aktualne akcijske cijene pokazali su se kao idealno odredište za sve ljubitelje knjiga.

Vezane vijesti

Hrvatska pošta otvorila nove urede 'Pošta&more'

Hrvatska pošta otvorila nove urede 'Pošta&more'

Hrvatska pošta danas je otvorila svoj prvi poštanski ured obogaćen novim brendom Pošta&more koji uključuje prepoznatljivi vizualni identitet i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika