15.02.2012. / 16:40

Autor: Naciona List

Naciona list: Osuda Milanovićevog podbačaja

Građani zasad ne znaju sve detalje o Milanovićevom brutalnom podbačaju, no navodno ga je ovaj počinio u 2. mjesecu premijerskog trudbeništva, što znači da je izravno odgovoran, ne za ubojstvo zametka vlastite pameti, već za abortiranje u potpunosti formiranog zdravog razuma!

Photomontage: CheesPhotomontage: CheesHrvatska heretička konferencija oštro je osudila podbačaj koji je u zasad nepoznatoj klinici počinio predsjednik Vlade Zoran Milanović. Premda je od dolaska na vlast hrvatski kancelar počinio najmanje tri blaža podbačaja, spomenuta sekta - koja okuplja i članove što su doveli SDP na vlast - uvjerena je kako je najnoviji Milanovićev podbačaj upravo skandalozan i neoprostiv.

Građani zasad ne znaju sve detalje o Milanovićevom brutalnom podbačaju, no navodno ga je ovaj počinio u 2. mjesecu premijerskog trudbeništva, što znači da je izravno odgovoran ne samo za ubojstvo zametka vlastite pameti, već i za abortiranje u potpunosti formiranog razuma!

Štoviše, pojedini bulevarski listovi objavili su pikantne a zasad neprovjerljive informacije o troškovima Milanovićevog najnovijeg podbačaja; navodno je za gadljivu i protuprirodnu proceduru platio čak 245 milijuna kuna, što je zaista iznenađujuća cifra ako je poznato da je još prošle godine Jadranka Kosor za identični podbačaj platila nekoliko milijuna kuna manje!

Podbačaj su navodno obavili stručnjaci iz kliničko-bolničkog centra Kaptol, koji na svjetskoj razini kotiraju kao veliki eksperti za ovu medicinsku disciplinu.

Poznati podržavatelj prava na podbačaj Ivan Miklenić, koji svaki tjedan na samom sebi prakticira abortiranje razuma i pismenosti, poručio je pak kako slučaj Milanovićevog podbačaja nije ništa naročito, jerbo da je on samo u današnjem broju Glasa koncila - osim svega nabrojenog - abortirao i logiku, i to na način da je optužio Vladu za generiranje "povlaštenosti određenih pojedinaca i skupina pred zakonom", dan nakon što je ta ista Vlada pljunula 245 milijuna povlaštenih kuna njegovim poslodavcima.

Novinari Naciona lista pitali su pripadnike Hrvatske heretičke konferencije zašto se toliko žestoko protive Milanovićevim podbačajima, na što su oni odgovorili kako im je takvo ponašanje branila vjera. "Vjerovali smo da nije moguća vlast koja je gora od prošle", poručili su.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
12/1/11

siziff, 16.02.12. 15:27

" VJEROVALI SMO DA NIJE MOGUĆA VLAST KOJA JE GORA OD PROŠLE "

:-)) :-)) :-)) :-))

Ljubim autora u pametno i duhovito čelo!

Fotomontaža je za +5 ............(od 1 do 5)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.