16.02.2012. / 11:08

Autor: Totalsport

Ninčević najbolji strijelac Füchsea

Gummersbach Vedrana Zrnića, Gorana Šprema i Vjenceslava Somića slavio je kod kuće protiv Melsungena Marija Kelentrića sa 32-29

Ivan Ninčević (Wikipedia)Ivan Ninčević (Wikipedia)Rukometaši Kiela zadržali su savršen učinak i nakon 20. kola njemačkog rukometnog prvenstva, a solidne partije pružili su i neki hrvatski rukometaši.

"Lisice" iz Berlina učvrstile su svoje drugo mjesto na ljestvici domaćom 24-20 pobjedom nad Magdeburgom, a hrvatski reprezentativac Ivan Ninčević bio je najbolji strijelac susreta sa šest golova. Valja istaknuti da je tek jedan gol dao iz igre, dok je s linije za sedam metara pucao savršenih 5-5. Denis Špoljarić nije se upisao među strijelce.

Drugi najbolji strijelac Füchsea bio je Iker Romero s pet golova, dok je s druge strane Stian Tönnesen zabio četiri gola.

Rhein-Neckar Löwen Ivana Čupića slavio je 35-27 na domaćem parketu protiv Hannovera, a junak susreta bio je Uwe Gensheimer s čak 14 golova. Hrvatski desnokrilni igrač zabio je dva gola.

Stopostotan učinak i 20. ovosezonsku pobjedu Kiel je ostvario na gostovanju kod Bergischera sa 34-21, a epitet najboljeg strijelca ponio je srpski reprezentativac Momir Ilić sa sedam golova.

Gummersbach Vedrana Zrnića, Gorana Šprema i Vjenceslava Somića slavio je kod kuće protiv Melsungena Marija Kelentrića sa 32-29. Najbolji strijelac pobjedničke momčadi s osam golova bio je Adrian Pfahl, dok je dva manje zabio Zrnić. Šprem se nije upisao među strijelce.

Rukometna Bundesliga, 20. kolo:

Füchse Berlin - Magdeburg 24-20

Bergischer - Kiel 21-34

Flensburg - Frisch Auf Göppingen 32-28

Gummersbach - Melsungen 32-29

Rhein Neckar Löwen - Hannover 35-27

Redoslijed: 1. Kiel 40, 2. Füchse Berlin 33, 3. HSV 30, 4. Flensburg 30, 5. Rhein Neckar Löwen 29...

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika