16.02.2012. / 12:04

Autor: Totalsport

Wenger: Bili smo očajni u obrani, gore od ovog ne možemo

Sporo smo čitali igru i sporo odgovarali na Milanove poteze - zborio je francuski trener

Arsene WengerArsene Wenger- Poraz vam se može dogoditi i kada dobro igrate. No, mi smo u obrani bili očajni. Niti u jednom trenutku nismo bili u utakmici - komentirao je menadžer Arsenala Arsene Wenger debakl momčadi koju vodi u Milanu i poraz 4-0 u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka.

- Naravno da se u uzvratu nećemo predati, ali, iskreno govoreći, razlika je prevelika u korist Milana i teško ćemo do preokreta. Jedina je utjeha da ne možemo odigrati lošiju utakmicu od ovoga što smo pokazali večeras. Posebno smo zakazali u obrani. Sporo smo čitali igru i sporo odgovarali na Milanove poteze - zborio je francuski trener.

Uz težak poraz, loša vijest je ozljeda Laurenta Koscielnyja, koji je već u 44. minuti morao napustiti igru.

- Izgleda da je koljeno u pitanju. Koscielny sigurno neće igrati protiv Sunderlanda sljedećeg vikenda u FA Cupu. Baš nemamo ni sreće. Prvo smo izgubili Pera Mertesackera, a sada će nam nedostajati i Koscielny.

Na upit je li sudac previše olako dosudio penal nakon što je Djourou faulirao Zlatana Ibrahimovića u kaznenom prostoru, a Šveđanin je potom iz penala zabio za konačnih 4-0, Wenger je konstatirao kako mu je sumnjiviji bio drugi Milanov gol, u kojem je Ibrahimović bio asistent, a Robinho strijelac svog prvog gola na utakmici. Kasnije je zabio još jedan.

- Penal? Izgledalo je da je to dosta velikodušna odluka. No, više me smeta što je Ibrahimović bio u zaleđu kod Milanovog drugog gola.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika