17.02.2012. / 12:16

Autor: Totalsport

Borussia nekoliko tjedana bez sjajnog Kagawe

Kagawa se ozlijedio i vjerojatno moramo bez njega biti nekoliko tjedana - rekao je Jürgen Klopp

Shinji Kagawa Shinji Kagawa Prošlog je vikenda sjajni japanski nogometaš Shinji Kagawa pogotkom donio svojoj Borussiji iz Dortmunda važne bodove i pobjedu 1-0 protiv Bayera iz Leverkusena.

Time je Borussija, branitelj naslova prvaka Bundeslige, zadržala i trenutačno prvo mjesto na ljestvici, no samo nekoliko dana kasnije stigla je loša vijest za momčad iz Dortmunda.

- Nije mi se činilo ozbiljno kada sam sve vidio, ali izgleda da nije tako. Kagawa se ozlijedio i vjerojatno moramo bez njega biti nekoliko tjedana - rekao je na konferenciji za novinare u četvrtak trener Borussije Jürgen Klopp.

Na treningu u srijedu, nakon jednog jačeg duela, Kagawa se potužio na bolove u gležnju, a kasniji pregledi su pokazali oštećenje ligamenata.

Inače, ove je sezone Kagawa postigao sedam prvenstvenih pogodaka, a podsjetimo i da je prošle sezone bio dugo ozlijeđen (čak šest mjeseci). Tada je pauizrao zbog kompliciranije ozljede stopala.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika