17.02.2012. / 14:11

Autor: Totalsport

Hiddink: Sretan sam što mi je ukazana prilika u Anžiju

Razgovarali smo s Anžijem već neko vrijeme krajem prošle godine, pa sam sada donio odluku brzo - rekao je Hiddink

Guus Hiddink Guus Hiddink Nizozemski nogometni stručnjak Guus Hiddink (65) i službeno je potvrđen za novog trenera ruskog prvoligaša Anži Mahačkale.

Potpisao je Hiddink 18-mjesečni ugovor koji bi mu trebao donijeti oko 10 milijuna eura.

- Drago mi je što mi je ukazana ova prilika. Ono što mi je posebno važno je da klub ima velike planove razvoja nogometa u zemlji. Razgovarali smo s Anžijem već neko vrijeme krajem prošle godine, pa sam sada donio odluku brzo - rekao je Hiddink za službenu web-stranicu Anžija.

Bivši izbornik Nizozemske, Australije, Rusije, Turske, kao i nekadašnji trener Real Madrida i Chelseaja, na klupi Anžija naslijedit će Jurija Krasnožana koji je klupu napustio bez da je vodio ijednu utakmicu.

Hiddinkovi pomoćnici u Anžiju bit će Ton du Chatinier i bivši zadnji vezni igrač zagrebačkog Dinama, Crnogorac Željko Petrović.

Proljetni dio sezone u ruskom prvenstvu Anži dočekuje na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice, sa 13 bodova iza lidera Zenita St. Peterburga.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika