17.02.2012. / 19:29

Autor: Hina

Mnogobrojne zvijezde na ispraćaju Whitney Houston

Aretha Franklin će pjevati u subotu na pokopu Whitney Houston u Newarku, njezinu rodnom gradu na istoku Sjedinjenih Država, a nazočit će mu i pjevači Stevie Wonder i Alicia Keys te glumac Kevin Costner, doznaje se u petak od agenta pokojne pop dive.

Whitney HoustonWhitney HoustonAretha Franklin će pjevati u subotu na pokopu Whitney Houston u Newarku, njezinu rodnom gradu na istoku Sjedinjenih Država, a nazočit će mu i pjevači Stevie Wonder i Alicia Keys te glumac Kevin Costner, doznaje se u petak od agenta pokojne pop dive.

Obredu u baptističkoj crkvi u kojoj je Whitney Houston pjevala kao dijete može se nazočiti samo uz pozivnicu. Na pogrebu će biti i Elton John, Beyonce i reper Jay-Z, voditeljica Oprah Winfrey i glumac Bill Cosby.

Clive Davis, producent 48-godišnje zvijezde koja je u subotu pronađena mrtva u sobi hotela u Los Angelesu, također će biti na obredu, kao i pjevači gospela Donnie McClurkin, Kim Burrell i Cece Winans.

Obred će predvoditi pastor Marvin Winans, prijatelj Whitney Houston, također pjevač gospela koji će održati i nadgrobni govor. Winans je 1992. vjenčao pop zvijezdu i repera R&B Bobbyja Browna. Par se poslije razveo.

Obožavatelji Houston koji su zadnjih dana u velikom broju dolazili položiti svijeće, cvijeće, balone i poruke sućuti ispred crkve, neće joj se u subotu moći približiti.

U crkvi će biti postavljena kamera pa će se svečanost moći pratiti izravno na internetu.

Vezane vijesti

Toulouse ne želi pokopati Meraha

Toulouse ne želi pokopati Meraha

Gradsko poglavarstvo Toulousea u četvrtak je objavilo da se pogreb sedmerostrukog ubojice Mohameda Meraha, koji se trebao održati poslije podne,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika