17.02.2012. / 20:23

Autor: Martina Čizmić

Angelina došla, predstavila film i vratila se u Francusku

Iako od Zagreba i nije mnogo vidjela, Angelina Jolie pohvalila je doček i atmosferu uoči hrvatske premijere njenog filma

Angelina Jolie (Foto: Marko Prpić/PIXSELL)Angelina Jolie (Foto: Marko Prpić/PIXSELL)Za razliku od Sarajeva koje je prije tri dana ugostilo i Angelinu Jolie i Brada Pitta na premijeri njenog redateljskog prvijenca "U zemlji krvi i meda", Zagreb nije imao tu čast.

Pompozno najavljivan dolazak poznatog glumačkog para pretvorio se tek u usputni posjet koji je Angelina odradila besprijekorno.

Nešto poslije 14 sati sletjela je na zagrebački aerodrom otkud se uputila prema Arena Centru. Tamo se presvukla i pripremila za šetnju crvenim tepihom pred stotinama obožavatelja koji su ju nestrpljivo čekali i po nekoliko sati.

Oni koji su s njom prozborili nekoliko riječi ili su imali priliku fotografirati se komentiraju kako je slavna glumica mala i mršava, ali djeluje drago. Svima je djelila autograme, bespogovorno se slikala, a cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica.

Iako od Zagreba i nije mnogo vidjela, Angelina Jolie pohvalila je doček i atmosferu uoči hrvatske premijere njenog filma.

"Nadam se da će ga publika doživjeti kao umjetničko djelo", kratko je rekla o filmu.

Prije samog filma susrela se i s ljudima iz Ureda predsjednika s kojima je razgovarala o razminiranju Hrvatske. Problemu s kojim ju je i sam predsjednik Josipović upoznao tijekom njenog posljednjeg posjeta Hrvatskoj prošlog ljeta.

Kao i na svakoj premijeri do sad, Angelina Jolie popela se na pozornicu, predstavila svoj film, zahvalila organizatorima i svima koji su došli, primila cvijeće, a potom se umjesto u publiku, uputila prema izlazu. Odlučila je večeras se vratiti u Francusku, gdje ju čeka obitelj.

Na pitanje zašto i Brad nije došao s njom u Zagreb kratko je odgovorila: "Brad je morao ostati kod kuće i čuvati djecu" i nasmijala se.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

registracija
26/1/08

Rampa, 18.02.12. 10:39

Koja vijest, vauuuu!!!

Sad ne znam kako ću disati od sreće i ponosa što nas je posjetila!

Inače, ona zna o razminiravanju isto kao ja o tajlandskim prašumama!


registracija
9/2/12

bobance, 18.02.12. 11:26

Balkanci - vecito Balkanci.


registracija
20/8/10

McCoy, 18.02.12. 17:58

Jel' neko procitao tekst Vedrane Rudan o filmu? Ima na Blicovom sajtu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika