19.02.2012. / 18:39

Autor: Hina

Šprem očekuje konstruktivnu raspravu o proračunu

"Mislim da će svi oni zastupnici koji razumiju gdje se danas Hrvatska nalazi i žele da Hrvatska izađe iz ove teške krize svojim prijedlozima pripomoći u tome. To je ono što ja očekujem kao predsjednik Hrvatskoga sabora od svojih kolega", rekao je Šprem

Boris Šprem; photo: Patrik Macek/PIXSELL Boris Šprem; photo: Patrik Macek/PIXSELL Predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem očekuje da će sutrašnja rasprava u Saboru o prijedlogu proračuna "biti slojevita, ali i konstruktivna."

"Mislim da će svi oni zastupnici koji razumiju gdje se danas Hrvatska nalazi i žele da Hrvatska izađe iz ove teške krize svojim prijedlozima pripomoći u tome. To je ono što ja očekujem kao predsjednik Hrvatskoga sabora od svojih kolega", rekao je Šprem odgovarajući na pitanje novinara u Sibinju gdje je bio na obilježavanju 77. obljetnice Sibinjskih žrtava.

Na upit kako će reagirati na zahtjev antifašista koji su najavili da će od Sabora zatražiti prestanak pokroviteljstva nad bleiburškom komemoracijom, Šprem je odgovorio da će to razmatrati Predsjedništvo Sabora koje je i donijelo odluku o pokroviteljstvu 2000. godine, te da on ne može o tome zauzimati stav, prije no što to učini Predsjedništvo.

Vezane vijesti

SDA dosljedno protiv proračuna BiH

SDA dosljedno protiv proračuna BiH

Stranka demokratske akcije Bosne i Hercegovine (SDA) potvrdila je u srijedu kako će ostati dosljedna u protivljenju proračunu za 2012. godinu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika