20.02.2012. / 08:38

Autor: Hina

Pokopana Whitney Houston

Tragično preminula američka pop diva Whitney Houston pokopana je u nedjelju na privatnoj ceremoniji za obitelj i najbliže prijatelje na groblju u rodnom joj Newarku, u saveznoj državi New Jersey.

Whitney HoustonWhitney HoustonTragično preminula američka pop diva Whitney Houston pokopana je u nedjelju na privatnoj ceremoniji za obitelj i najbliže prijatelje na groblju u rodnom joj Newarku, u saveznoj državi New Jersey.

Obožavatelji su samo mogli vidjeti pogrebnu povorku, uz jake mjere osiguranja, od pogrebna zavoda u Newarku do groblja Forest Lawna, gdje je Houston položena u obiteljsku grobnicu, pored oca.

U subotu je održan javni ispraćaj pokojne pjevačice u baptističkoj crkvi u Newarku. Svečanost je trajala četiri sata uz izravan televizijski prijenos. Uz gospel zbor koji je izvodio tradicionalne duhovne pjesme, rodbina i brojni prijatelji Whitney Houston, oprostili su se od nje. Među prisutnima u crkvi bili su Stevie Wonder i Alicia Keys koji su pjevali tijekom ceremonije, potom glumac Kevin Costner, njezin glumački partner koji je održao vrlo dirljiv i emotivan govor. Na oproštaju se nakratko pojavio i njezin bivši suprug Bobby Brown.

Vezane vijesti

Mnogobrojne zvijezde na ispraćaju Whitney Houston

Mnogobrojne zvijezde na ispraćaju Whitney Houston

Aretha Franklin će pjevati u subotu na pokopu Whitney Houston u Newarku, njezinu rodnom gradu na istoku Sjedinjenih Država, a nazočit će mu i pjevači… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika