20.02.2012. / 13:19

Autor: Totalsport

Kompletirano 9.kolo Lige prvaka

Danci su na svom parketu u nedjelju izgubili od poljskog prvaka Vive Targi Kielcea 37-26

Denis Buntić Denis Buntić Nakon nedjeljnih pet dvoboja kompletirano je deveto kolo natjecanja u Ligi prvaka za rukometaše. Najzanimljivije i najizjednačenije je u skupini B.

Atletico Madrid u svojoj je dvorani u nedjelju nadigrao berlinski Füchse 32-27 samo potvrdivši ranije osigurano prvo mjesto na ljestvici. Za slabe je goste Ivan Ninčević zabio dva gola. Unatoč porazu, Nijemce će spasiti činjenica da u posljednjem kolu u Berlinu igraju protiv danskog Bjerringbro-Silkeborga, momčadi koja još nije uspjela doći niti do jednog boda. Pobjedom će Ninčević i Špoljarić u svakom slučaju izboriti nastup u osmini finala.

Danci su na svom parketu u nedjelju izgubili od poljskog prvaka Vive Targi Kielcea 37-26. Željko Musa za pobjedničku je momčad zabio tri, a Denis Buntić dva gola.

Poljska momčad iduće subote na svom parketu u posljednjem kolu ne smije izgubiti od Čehovskih Medvjeda, lanjskih četvrtfinalista, da bi osigurala osminu finala.

Konačno, veliku bi ulogu na konačan rasplet također mogla imati utakmica u Mađarskoj između Veszprema naših Alilovića i Sulića te Atletico Madrida.

Francuski Montpellier ugrozio si je nastup u osmini finala domaćim porazom od jakog Kobenhavna, dok je Kiel na svom parketu s 38-28 deklasirao Ademar Leon Venija Loserta.

Rukometna liga prvaka, 9. kolo:

Skupina B

Atletico Madrid - Füchse Berlin 32-27

Bjerringbro-Silkenborg - Vive Kielce 26-37

Redoslijed: 1. Atletico Madrid 16 bodova, 2. Vive Kielce 10, 3. Veszprem 10, 4. Čehovski Medvjedi 9, 5. Füchse Berlin 9, 6. Bjerringbro-Silkenborg 0

Skupina C

Wisla Plock - Metalurg Skopje 20-24

Redoslijed: 1. HSV 17, 2. Metalurg Skopje 12, 3. Cimos Koper 11, 4. Wisla Plock 7, 5. St. Peterburg 5, 6. Constanta 2

Skupina D

Kiel - Ademar Leon 38-28

Montpellier - Kobenhavn 27-31

Redoslijed: 1. Kiel 15, 2. Kobenhavn 14, 3. Ademar Leon 11, 4. Montpellier 8, 6. Pick Szeged 6, 6. Partizan 0

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika