20.02.2012. / 22:12

Autor: Hina

Suspenzije Karlovcu, Šibeniku i Varaždinu

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u ponedjeljak je odbila žalbe Šibenika i Varaždina koji su tražili ukidanje suspenzija, dok se Karlovac nije niti žalio na odluku o svojoj suspenziji, pa ta tri kluba neće imati pravo nastupa u prvom kolu proljetnog nastavka HNL-a koje je na rasporedu ovoga vikenda.

Klubovi neće igrati prvo kolo proljetnog dijela prvenstvaKlubovi neće igrati prvo kolo proljetnog dijela prvenstvaDisciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u ponedjeljak je odbila žalbe Šibenika i Varaždina koji su tražili ukidanje suspenzija, dok se Karlovac nije niti žalio na odluku o svojoj suspenziji, pa ta tri kluba neće imati pravo nastupa u prvom kolu proljetnog nastavka HNL-a koje je na rasporedu ovoga vikenda.

Varaždin je suspendiran zbog duga prema svom bivšem igraču Milanu Pavličiću, kojega oni ne priznaju. Oni su svoj predmet proslijedili Sportskom sudu (CAS) u Laussannei, te su tražili odgodu suspenzije dok se slučaj ne riješi.

Šibenik priznaje svoj dug od 700.000 kuna, a ukidanje suspenzije je tražio jer i on ima financijski potraživanja od drugog kluba, 350.000 eura od splitskog Hajduka na ime odštete za Antu Rukavinu.

Prema sadašnjem stanju, utakmice Varaždin - Rijeka (petak), te Šibenik - Inter i Karlovac - Dinamo (subota) neće se igrati.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
12/2/12

bruny, 20.02.12. 23:28

Želio bi zaraditi novac, a bojiš se razgovora za posao? Želiš slobodu a trebaš stabilan prihod? Želiš zaraditi od doma? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail:brunoposao683@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika