21.02.2012. / 11:13

Autor: Nacional.hr

Iskon i Discovery vode vas na premijeru filma Opasna metoda

Opasna metoda u prvi plan stavlja prijateljstvo, ali i sukob dvojice slavnih psihoanalitičara Junga i Feuda te njihov odnos s pacijenticom Sabinom koja i sama postaje psihonalitičarka

Scena iz filmaScena iz filmaNovi film kontrverznog redatelja Davida Cronenberga pod nazivom Opasna metoda (A Dagerous Method) stiže u hrvatska kina sljedeći tjedan. Iskon i Discovery, uz medijsko pokroviteljstvo tjednika Nacional vode vas na svečanu premijeru filma koja će se održati u utorak 28.2. u CineStaru Avenu Mall s početkom u 20 sati.

Opasna metoda u prvi plan stavlja prijateljstvo, ali i sukob dvojice slavnih psihoanalitičara Junga i Feuda te njihov odnos s pacijenticom Sabinom koja i sama postaje psihonalitičarka. Glavne uloge u filmu tumače za Oscara nominirana Keira Knightley (Okajanje, Ponos i predrasude) koja glumi Sabinu Spielrein, nova filmska zvijezda Michael Fassbender (Nemilosrdni gadovi, Akvarij, Sramota) u ulozi Carla Junga te također za Oscara nominirani Vigga Mortensena (Ruska obećanja, Gospodar prstenova) u ulozi Sigmunda Freuda.

Film je snimljen prema scenariju oskarovca Cristophera Hamptona (Okajanje, Opasne veze).

Ulaznice za premijeru filma Opasna metoda možete osvojiti svaki dan na Iskonovoj Facebook stranici.


Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika