21.02.2012. / 16:08

Autor: Totalsport

Borussia Dortmund produljila s kapetanom Kehlom

Kao igrač s najduljim stažem u sadašnjoj momčadi, veliko mi je zadovoljstvo što ću i dalje moći doprinositi razvoju kluba - istaknuo je Kehl

Sebastian Kehl (lijevo)Sebastian Kehl (lijevo)Kapetan dortmundske Borussije Sebastian Kehl (32) produljio je ugovor s aktualnim njemačkim nogometnim prvakom do 2013. godine.

Kehlu je dosadašnji ugovor vrijedio do kraja tekuće sezone, ali je s vodstvom kluba postigao suglasnost oko nastavka suradnje. Iskusni je veznjak došao u Dortmund u siječnju 2002. godine iz Freiburga, a karijeru je počeo u Hannoveru. Za Borussiju je odigrao 203 utakmice u Bundesligi, dok je za njemačku reprezentaciju skupio 31 nastup.

- Za mene i moju obitelj Borussia Dortmund je posebna klub. Kao igrač s najduljim stažem u sadašnjoj momčadi, veliko mi je zadovoljstvo što ću i dalje moći doprinositi razvoju kluba - istaknuo je Kehl.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika