22.02.2012. / 13:07

Autor: Totalsport

Mourinho: Nisam sretan, ali ni tužan

Madrid je i dalje favorit, ali ishod ove utakmice daje nam nade za dobar ukupni rezultat - rekao je Slucki

Jose Mourinho Jose Mourinho Trener madridskog Reala Jose Mourinho analizirao je prvu utakmicu osmine finala nogometne Lige prvaka protiv CSKA u Moskvi (1-1).

Iako je Real vodio golom Ronalda još iz 28. minute duboko u sudačku nadoknadu, u trećoj minuti dodanog vremena zabio je Wernbloom za konačnih 1-1 koji moskovskom klubu daje kakve-takve šanse uoči uzvrata na Santiago Bernabeu.

- Njihov gol je bio frustrirajuć, ali ostvarili smo dobar rezultat s kojim bih bio sretan u svakoj gostujućoj utakmici nokaut-faze u kojoj igramo uzvrat kod kuće. Njihov gol ih je usrećio, a mi smo bili frustrirani jer smo bili bolji i imali smo više prilika za gol. Naši su nam protivnici jako otežali stvari, iako su malo toga napravili da bi zabili, pa čak i izvukli remi. Odigrali su ozbiljnu i tvrdu utakmicu i radili su naporno - komentirao je Mourinho na press-konferenciji nakon susreta.

- Imati vodstvo i primiti gol tako kasno ostavlja gorak okus u ustima, ali nema mjesta drami. Prošle sezone u ovoj fazi bili smo u sličnoj situaciji protiv Lyona, pa smo uspjeli pobijediti u uzvratu kod kuće. Uvjereni smo da možemo isto ponoviti i ovaj put. Nisam sretan rezultatom, ali nisam toliko ni tužan. Rezultat znači da ćemo morati zapeti u uzvratu - zaključio je portugalski trener.

Leonid Slucki, trener moskovskog CSKA, komentirao je:

- Napravili smo veliku pogrešku u prvom dijelu, inače bi završilo 0-0. Defenzivni plan dobro smo sproveli u djelo, ali smo propustili biti kvalitetni u napadu. Na kraju smo sve bacili u napad, povećali pritisak na obranu Madrida i na kraju realizirali našu posljednju priliku iz prekida. Šanse u prolaz? Prije dvije godine krenuli smo na uzvrat kod Seville nakon 1-1 kod kuće i bili smo također autsajderi. Madrid je i dalje favorit, ali ishod ove utakmice daje nam nade za dobar ukupni rezultat.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika