22.02.2012. / 12:11

Autor: Totalsport

Serie A: Bologna bolja od Fiorentine

Riječ je o utakmici koja je prvotno trebala biti odigrana 1. ovog mjeseca, ali je odgođena zbog snježnih nanosa

Igrači FiorentineIgrači FiorentineU zaostaloj utakmici 21. kola talijanskog nogometnog prvenstva Bologna je na stadionu Renato Dalla'Ara pobijedila Fiorentinu s 2-0.

Riječ je o utakmici koja je prvotno trebala biti odigrana 1. ovog mjeseca, ali je odgođena zbog snježnih nanosa.

Bologna je do sedme ovosezonske pobjede i druge uzastopne nakon one nad Interom na San Siru (3-0) došla golovima Alessandra Diamantija i Gatona Ramireza iz prvog poluvremena.

Fiorentinine kvalitetne prilike zaustavljao je Bolognin vratar Jean-Francois Gillet, a sve šanse za eventualnim povratkom u susret nestale su u 50. minuti nakon što je veznjak "viola" Ruben Oliveira zaslužio izravan crveni karton zbog grubog starta na Diamantiju.

Na prvenstvenoj ljestvici Bologna se sada izjednačila s Fiorentinom na 12. mjestu. Obje momčadi imaju po 28 bodova iz 23 utakmice, ali je Fiorentina ispred zbog bolje gol razlike.

Serie A, zaostala utakmica 21. kola:

Bologna - Fiorentina 2-0 (Diamanti 30, Ramirez 43)

Redoslijed: 1. Milan 50, 2. Juventus 49 (-1), 3. Udinese 42, 4. Lazio 42, 5. Roma 38...12. Fiorentina 28 (-1), 13. Bologna 28 (-1)...

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika