23.02.2012. / 10:21

Autor: Nacional.hr

Tko bi mogao preuzeti Komadinin 'vrući krumpir'?

S obzirom na to da iz Vlade šute o zdravstvenom stanju ministra Komadine pa i o njegovom povratku na dužnost, ne iznenađuje što su se pojavili različiti scenariji u slučaju njegovog odlaska iz Vlade

Zlatko KomadinaZlatko KomadinaMinistar Zlatko Komadina završio je početkom tjedna u bolnici i čini se kako se neće tako skoro vratiti svojim dužnostima. Stoga ne iznenađuje da su u Banskim dvorima, za svaki slučaj, počeli razmišljati o njegovom nasljedniku.

Kako piše Večernji list, Komadina je navodno nesrpeman preuzeo resor prometa, a dodatan stres mu je izazvala činjenica da se nitko ne želi pridružiti njegovom timu. Navodno mu je stres i briga narušila zdravlje, pa ministar razmišlja o povratku u Rijeku.

U Vladi su tako već počeli razmišljati tko bi ga mogao nadomjestiti. Iako se navodno spominju imena ekonomista Ljube Jurčića, koji je nedavno otišao iz Podravke, te bivšeg državnog tajnika u Ministarstvu prometa Dražena Bregleca, njih dvojica o tome još ništa ne znaju.

Jurčić ne želi rješavati kaotičnu situaciju u resoru prometa, već bi radije razvijao projekte, dok Breglec ne želi uopće raspravljati o mjestu ministra dok aktualni ministar leži u bolnici.

S obzirom na to da iz Vlade šute o zdravstvenom stanju ministra Komadine pa i o njegovom povratku na dužnost, ne iznenađuje što su se pojavili različiti scenariji u slučaju njegovog odlaska iz Vlade.

Vezane vijesti

EU se nije integrirala kao država

EU se nije integrirala kao država

O mogućnostima izlaska iz aktualne dužničke krize i osnivanju fiskalne unije u eurozoni razgovarali smo s Ljubom Jurčićem, profesorom Ekonomskog… Više

Komentari

registracija
14/7/11

Trinity, 23.02.12. 10:56

Žao mi čovjeka. Al' zašto se uopće prihvatio ministarske fotelje, i to u resoru za koji nije spreman?! I što to uopće znači "nespreman preuzeo? Ako mu pomorstvo, promet, infrastruktura nije struka, jasno je zašto je podlegao stresu. Ako jest, možda nije dorastao tom poslu. O tome je trebao misliti ranije.
Svatko tko je odgovoran treba biti svjestan svojih mogućnosti, sposobnosti i ograničenja.


registracija
18/2/12

Mirni, 27.02.12. 16:09

Tek je sada shvatio koliko nezna.Inače najveće probleme imamo sa ljudima koji neznaju koliko neznaju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika