23.02.2012. / 14:44

Autor: Totalsport

Real bez di Marie i Benzeme mjesec dana

Prema pisanju Marce, detaljni su pregledi potvrdili da će Di Maria pauzirati novih mjesec dana što znači da će, ako ne bude čuda, propustiti barem pet utakmica "kraljevskog kluba"

Angel di Maria Angel di Maria Argentinski krilni nogometaš Angel di Maria izbivat će s travnjaka oko mjesec dana.

Sjajni 24-godišnji veznjak obnovio je ozljedu bedrenog mišića desne noge u nedjeljnoj prvenstvenoj pobjedi protiv Racinga (4-0). Bila mu je to prva utakmica nakon više od mjesec dana stanke, a okrunio ju je i pogotkom. No, pred kraj dvoboja se ponovno ozlijedio zbog čega ga nije bilo u Moskvi u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv CSKA-a (1-1).

Prema pisanju Marce, detaljni su pregledi potvrdili da će Di Maria pauzirati novih mjesec dana što znači da će, ako ne bude čuda, propustiti barem pet utakmica "kraljevskog kluba". Koliko je Argentinac važan za igru Reala, najbolje će dočarati podatak da je ove sezone u 15 prvenstvenih utakmica postigao pet pogodaka i čak 14 puta asistirao.

Podsjetimo, zbog ozljede aduktora, dva do tri tjedna će izvan travnjaka biti i Realov francuski napadač Karim Benzema.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika