23.02.2012. / 15:16

Autor: Totalsport

Ranieri: Pred punim San Sirom možemo dalje

Ova utakmica je odraz našeg trenutnog stanja, da kada stvari idu loše, onda zaista idu loše

Claudio Ranieri Claudio Ranieri Kriza nogometaša milanskog Intera produbljuje se iz utakmice u utakmicu. Četvrti uzastopni i šesti poraz u posljednjih sedam utakmica (u svim natjecanjima) "nerazzurri" su doživjeli na Velodromeu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Pobijedio ih je Marseille 1-0 golom Andrea Ayewa u trećoj minuti sudačke nadoknade, a Interov trener Claudio Ranieri nakon susreta je za Sky Sport Italia komentirao:

- Znali smo da će izaći jaki i snažno krenuti, ali nismo popustili i stvorili smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili. Ova utakmica je odraz našeg trenutnog stanja, da kada stvari idu loše, onda zaista idu loše. Međutim, ovaj dvoboj ne završava ovdje i sada nego se igra još 90 minuta i pred punim San Sirom sve je moguće.

- Imali smo nesreće. Julio Cesar nije bio prisiljen na velike obrane budući da je Marseille jedva zapucao prema golu. Ali to je nogomet. Mislim da smo bili dobri večeras, stvorili smo više prilika od njih i stoga poraz nismo zaslužili.

Vezane vijesti

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Tijekom završene sezone u talijanskoj Seriji A, vlasnik Intera Massimo Moratti, je izgubio strpljenje s Claudiom Ranierijem, te ga je otpustio s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika