24.02.2012. / 07:42

Autor: Hina

Most Chucka Norrisa u Bratislavi?

Slovaci su se ogromnom većinom glasova u internetskoj anketi izjasnili da se novi pješački most u blizini Bratislave nazove po popularnoj američkoj filmskoj i televizijskoj akcijskoj zvijezdi Chucku Norrisu.

Chuck NorrisChuck NorrisSlovaci su se ogromnom većinom glasova u internetskoj anketi izjasnili da se novi pješački most u blizini Bratislave nazove po popularnoj američkoj filmskoj i televizijskoj akcijskoj zvijezdi Chucku Norrisu.

Anketa će trajati do travnja, a Norris je zasad dobio 74 posto glasova onih koji su se anketi odazvali. Daleko zaostaju prijedlozi da se most preko Morave, prema granici s Austrijom, nazove po kraljici Mariji Tereziji ili Devinski most, prema najbližem selu.

Kako u Hrvatskoj, tako je i u Slovačkoj taj poznati glumački majstor borilačkih vještina nepresušan izvor viceva na račun svoje snage i nepobjedivosti.

Konačnu odluku o nazivu mosta donijet će regionalna skupština. Tamošnji župan Pavol Freso izjavio je ranije da će poštovati volju naroda.

Vezane vijesti

Hrvatice bolje i od Slovakinja

Hrvatice bolje i od Slovakinja

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija kao jedina ekipa s maksimalnim brojem bodova iz kvalifikacija izborila je nastup na Europskom prvenstvu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika