24.02.2012. / 12:32

Autor: Totalsport

Chisori prva kazna za incidente u Münchenu

- Za šamaranje Vitalija Klička Chisoru smo kaznili s 50.000 dolara, za pljuvanje Vladimira Klička s 25.000, baš kao i za sukob s Davidom Hayeom - objasnio je predsjednik BDP-a Thomas Pütz

David Chisora (desno)David Chisora (desno)Njemački boksački savez (BDP) kaznio je Britanac Davida Chisoru sa 100.000 dolara zbog incidenata koje je prouzročio prije i nakon subotnjeg dvoboja protiv Vitalija Klička u Münchenu.

Podsjetimo, popularni Del Boy je najprije na službenom vaganju opalio šamarčinu Kličku, potom je neposredno uoči početka meča vodu kojom je ispirao usta ispljunuo na Vitalijeva brata Vladimira, da bi se nakon dvoboja, u kojem je Ukrajinac bio bolji na bodove nakon 12 rundi, sukobio sa sunarodnjakom Davidom Hayeom na konferenciji za novinare.

- Za šamaranje Vitalija Klička Chisoru smo kaznili s 50.000 dolara, za pljuvanje Vladimira Klička s 25.000, baš kao i za sukob s Davidom Hayeom - objasnio je predsjednik BDP-a Thomas Pütz.

Očekuje se da će kaznu Chisori izreći i Svjetsko boksačko vijeće (WBC), za čiji se pojas u teškoj kategoriji u subotu i vodila borba, a nije isključena ni disciplinska mjera Britanskog boksačkog saveza.

Vezane vijesti

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Bivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman kažnjen je sa 104 sati društveno korisnog rada zbog neplaćanja alimentacije, objavio je sud Orange Countyja.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika