25.02.2012. / 17:50

Autor: Totalsport

Gerrard: Želim biti engleski kapetan

Odluka o kapetanu sigurno nije na meni. U prvom je redu na izborniku Stuartu Pearceu. On će odrediti koga želi za vođu. Što se mene tiče, jasno da bih želio biti taj - objasnio je Gerrard

Steven GerrardSteven Gerrard- Bude li mi ponuđena, ponosno ću prihvatiti ulogu kapetana engleske nogometne reprezentacije - izjavio je za BBC Liverpoolov 31-godišnji veznjak Steven Gerrard.

- Kao prvo, odluka o kapetanu sigurno nije na meni. U prvom je redu na izborniku Stuartu Pearceu. On će odrediti koga želi za vođu. Što se mene tiče, jasno da bih želio biti taj - objasnio je Gerrard, koji će sa suigračima u srijedu na Wembleyju dočekati Nizozemsku u jednoj od najatraktivnijih prijateljskih utakmica koje se igraju tijekom idućeg tjedna.

Također je dugogodišnji Liverpoolov kapetan dao svoje viđenje aktualnog izborničkog pitanja, nastalog nakon odlaska Fabija Capella.

- Iznenadilo me to, svakako. Očekivao sam da će Capello ostati do kraja mandata, odnosno do kraja našeg nastupa na Europskom prvenstvu. Svejedno, ne mislim da će njegov odlazak ostaviti posljedice na nas. Imamo novog izbornika, a novi izbornik uvijek donosi novi početak. Možda nas to može podići i rezultirati dobrim nastupom u Poljskoj i Ukrajini.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika