25.02.2012. / 16:23

Autor: Totalsport

Video: Ricky Rubio srušio rekord Evana Turnera

Španjolac je zaredom ubacio 18 koševa srušivši time dotadašnji rekord Evana Turnera od 16 uzastopnih ubačaja

Ricky RubioRicky RubioGađajući iza table španjolski je košarkaš Minnesota Timberwolvesa Ricky Rubio pogodio 18 koševa zaredom na ekshibicijskom natjecanju NBA lige, All-Staru, koje je u petak započelo u Orlandu.

Uoči dvoboja dviju momčadi mladih zvijezda, igrača koji igraju prvu ili drugu profesionalnu sezonu, tijekom kojeg je također briljirao spektakularnim dodavanjima i driblinzima kroz noge, s Jeremyjem Linom iz New York Knicksa natjecao se u gađanju koša iza table.

Dok je Lin, najnovija instant-zvijezda NBA lige, uspio u nizu pogoditi samo osam puta, Španjolac je zaredom ubacio 18 koševa srušivši time dotadašnji rekord Evana Turnera od 16 uzastopnih ubačaja.

Kao i u više prilika dosad, Rubio je pokazao da šutira izvrsno u situacijama kad mu nitko ne smeta: šut je, naime, i dalje jedini element košarkaške igre s kojim 21-godišnji košarkaš ima ozbiljnih problema.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika