25.02.2012. / 17:49

Autor: Hina

Osvajanje žena može se usporediti s izumiteljstvom

Poznati slovenski izumitelj Peter Florjančič piše knjigu o osvajanju žena jer kako taj 93-godišnji inovator kaže, "maštovitost u načinu kako osvojiti ženu usporediva je s izumiteljstvom".

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPoznati slovenski izumitelj Peter Florjančič piše knjigu o osvajanju žena jer kako taj 93-godišnji inovator kaže, "maštovitost u načinu kako osvojiti ženu usporediva je s izumiteljstvom".

U životu mu se, kako jer rekao tabloidu "Žurnal", dogodilo već da je neki izum skicirao šminkom na leđima dame, kako ga ne bi zaboravio.

Florjančić je proživio vrlo uzbudljiv život. Iza sebe ima više od 400 patentiranih industrijskih izuma i inovacija, a dosada je stekao ali i potrošio nekoliko bogatstava. I dalje radi na izumima, pa je nedavno dizajnirao višenamjensku papirnatu salvetu za tvrku "Paloma". Često nastupa u novinama i na televiziji, a katkad radi kao savjetnik poduzetnicima.

Živio je u Francuskoj, Monte Carlu, Egiptu i zapravo cijelom svijetu. Upoznao je Coco Chanel, kralja Faruka, mnoge filmske i pripadnike jet-seta, pa čak odigrao malu epizodnu ulogu u filmu "Monte Carlo Story" s Marlene Dietrich.

Ali, priznaje 93-godišnji inovator, u životu su ga više od izumiteljstva privlačile žene kojima se volio lažno predstavljati kao umjetnik, slikar ili fotograf. Sukus svojih bogatih iskustava prenijet će u novu knjigu, neku vrstu priručnika za osvajanje dama, kaže Florijančič.

Komentari

registracija
28/2/08

lepiaf, 28.04.12. 23:44

sukus?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika