26.02.2012. / 15:46

Autor: Totalsport

Video: NBA All-Star: Zamjena Evans iz Utaha pobjednik u zakucavanju

U prvom je imao i malenu kameru na glavi koja je u snimci dala jedinstven prikaz događaja, a u zadnjem pokušaju je odao počast legendi Jazza odjenuvši umirovljeni dres s brojem 32 Karla Malonea zvanog Poštar

Foto: ScreenshotFoto: ScreenshotJeremy Evans uvršten je u natjecanje u zakucavanju na All-Star vikendu u Orlandu umjesto ozlijeđenog košarkaša New Yorka Imana Shumperta, a na koncu je bio pobjednik.

Prikupivši 29 posto glasova od ukupno 3 milijuna navijača, Evans je sa svoja tri zakucavanja oduševio gledatelje, a čini se da je u zadnje vrijeme u NBA-u važno zvati se Jeremy.

U prvom je imao i malenu kameru na glavi koja je u snimci dala jedinstven prikaz događaja, a u zadnjem pokušaju je odao počast legendi Jazza odjenuvši umirovljeni dres s brojem 32 Karla Malonea zvanog Poštar. Tom prigodom je s dvije lopte zakucao preko komičara Kevina Harta koji je bio odjeven kao – poštar.

Evans je iza sebe po glasovima ostavio Houstonovog Chasea Budingerea, Paula Georgea iz Indiane, te Minnesotinog Derricka Williamsa.

- Sjajan je osjećaj nastupiti ovdje i pružiti navijačima ono što žele – rekao je nakon trijumfa Evans.

Nešto ranije, u natjecanju tricaša, slavio je Kevin Love iz Minnesote ispred imenjaka Duranta, člana Oklahoma Cityja, dok je Francuz Tony Parker bio najbolji u testiranju vještina driblinga, dodavanja i šutiranja u vremenski ograničenom preiodu. Razigravač San Antonija za nijansu je bio bolji od kolege Rajona Ronda iz Bostona, te Derona Williamsa iz New Jerseya.

Podsjetimo, večeras je na raspooredu glavni događaj vikenda, ogled najboljih momčadi Istočne i Zapande konferencije.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika