29.02.2012. / 12:25

Autor: Totalsport

Brazil minimalno pobijedio BiH

U vodstvo je Brazilce doveo lijevi bek Real Madrida Marcelo preciznim udarcem u četvrtoj minuti

Vedad Ibišević Vedad Ibišević Nogometaši Brazila pobijedili su Bosnu i Hercegovinu 2-1 u prijateljskoj utakmici odigranoj na AFG Areni u švicarskom St. Gallenu pred 17.500 gledatelja.

U prvoj utakmici u 2012. godini za oba sastava Brazil je do minimalne pobjede došao zahvaljujući smušenoj reakciji lijevog beka u sastavu Safeta Sušića, Saše Papca, koji je u prvoj minuti sudačke nadoknade u vlastitu mrežu pospremio ubacivanje Hulka s lijeve strane. Da se to nije dogodilo, Bosna i Hercegovina došla bi do remija u drugom sudaru protiv najveće nogometne reprezentacije na svijetu, vlasnika pet naslova svjetskog prvaka.

U vodstvo je Brazilce doveo lijevi bek Real Madrida Marcelo preciznim udarcem u četvrtoj minuti. Na lijevoj ga je strani 16-erca lijepo proigrao Lazijev veznjak Hernanes.

Samo devet minuta kasnije na 1-1 izjednačio je Vedad Ibišević na proigravanje Edina Džeke. Pucao je napadač Stuttgarta zapravo prilično traljavo, ali je Interov golman Julio Cesar pacerski reagirao propustivši loptu u mrežu.

Brazilcima je to bila šesta pobjeda zaredom.

Prijateljska nogometna utakmica:

Brazil - BiH 2-1 (Marcelo 4, Papac 90+1-ag / Ibišević 13)

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika