02.03.2012. / 16:06

Autor: Totalsport

Jug i Mladost na Mađare, Primorje na Crnogorce

Jug će za plasman na Final Four igrati protiv mađarskog Vasasa i svoga nekadašnjeg igrača Mihe Boškovića, dok će Primorju suparnik biti Jadran iz Herceg Novog

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU Rimu je obavljen ždrijeb četvrtfinala vaterpolske Lige prvaka, a u kuglicama su bila i imena tri hrvatska kluba koji se ne mogu požaliti na suparnike.

Jug će za plasman na Final Four igrati protiv mađarskog Vasasa i svoga nekadašnjeg igrača Mihe Boškovića, dok će Primorju suparnik biti Jadran iz Herceg Novog.

Mladost je uoči ždrijeba bila u najlošijem položaju jer je u svojoj skupini završila na drugom mjestu što je značilo da će za suparnika dobiti jednu od prvoplasiranih momčadi. Prijetio je prejaki talijanski Pro Recco, ali ''žapci'' su ga uspjeli izbjeći, a ždrijeb im je dodijelio mađarski Szeged. Četvrti par čine spomenuti Pro Recco i Budva.

Prve su utakmice na rasporedu 14. ožujka, a uzvrati 18. travnja. Jug i Primorje će biti domaćini u drugim utakmicama, dok će Mladost u goste.

Parovi četvrtfinala vaterpolske Lige prvaka:

Primorje - Jadran Herceg Novi
Jug - Vasas
Mladost - Szeged
Budva - Pro Recco

Vezane vijesti

Hrvatski vaterpolisti osvojili Svjetsku ligu

Hrvatski vaterpolisti osvojili Svjetsku ligu

Hrvatska vaterpolska reprezentacija po prvi puta je osvojila Svjetsku ligu svladavši u finalnom dvoboju u Almatyu Španjolsku boljim izvođenjem… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika