03.03.2012. / 13:02

Autor: Hina

Clooney i Pitt zajedno na kazališnim daskama

Clooney i Pitt igrat će u subotu navečer u Los Angelesu na premijernom čitanju teksta predstave "8" Dustina Lancea Blacka, temeljene na borbi za odbacivanjem kontroverznog "Prijedloga 8" kojim su zabranjeni istospolni brakovi u Kaliforniji

ArhivaArhivaAmeričke filmske zvijezde George Clooney i Brad Pitt ponovo će raditi zajedno, ali ovoga puta na kazališnim daskama, objavio je časopis "US Weekly" na svojoj internetskoj stranici.

Clooney i Pitt igrat će u subotu navečer u Los Angelesu na premijernom čitanju teksta predstave "8" Dustina Lancea Blacka, temeljene na borbi za odbacivanjem kontroverznog "Prijedloga 8" kojim su zabranjeni istospolni brakovi u Kaliforniji.

Pitt će glumiti suca Vaughna R. Walkera, koji je u kolovozu 2010. odlučio da je "Prijedlog 8", koji su izglasali kalifornijski birači, neustavan. Clooney i Martin Sheen će igrati odvjetnike koji su zastupali tužitelje u tom slučaju.

U glumačkoj postavi još su i Jane Lynch, Matthew Morrison, Chris Colfer, Jamie Lee Curtis, Kevin Bacon i George Takei.

Predstava "8" Dustina Lancea Blacka, scenarista "Milka", već je imala premijeru u New Yorku u studenome, ali s drugim glumcima. U Los Angelesu će u subotu navečer biti održana premijera za američku zapadnu obalu i bit će izravno prenošena na YouTube kanalu Američke zaklade za jednaka prava.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika