06.03.2012. / 11:36

Autor: Totalsport

Bent uspješno operiran, aut do kraja sezone

"Darren je večeras podvrgnut operaciji u londonskoj klinici kako bi mu popravili ligamente lijevog stopala. Sve je prošlo u najboljem redu te očekujemo da će Bent zasigurno propustiti idućih 12 tjedana", stoji u priopćenju za javnost

Darren Bent (Reuters)Darren Bent (Reuters)Engleski napadač Darren Bent uspješno je podvrgnut operaciji lijevog gležnja, a zbog istog će najvjerojatnije propustiti Europsko nogometnog prvenstvo koje se do prije tjedan dana činilo kao realna opcija.

Nogometaš Aston Ville se u utakmici 26. kola engleskog Premiershipa (Wigan 0-0) teško ozlijedio te je morao biti podvrgnut operaciji lijevog gležnja zbog čega je njegova sezona vrlo vjerojatno završena.

"Darren je večeras podvrgnut operaciji u londonskoj klinici kako bi mu popravili ligamente lijevog stopala. Sve je prošlo u najboljem redu te očekujemo da će Bent zasigurno propustiti idućih 12 tjedana", stoji u priopćenju za javnost od strane Aston Ville.

Bent je ove sezone najbolji Villin strijelac sa 10 pogodaka.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika