07.03.2012. / 17:54

Autor: Nacional.hr

Barclays ipak nije preporučio povlačenje ulagača iz Hrvatske

Ističe kako se na samom početku izvješća naglašava pokušaj hrvatske vlade da konsolidira proračun te kako je premještanje težišta oporezivanja s rada na potrošnju dobar korak u smjeru jačanja konkurentnosti

Barclays je objavio svoje mišljenje o HrvatskojBarclays je objavio svoje mišljenje o HrvatskojInvesticijski odjel britanske banke Barclays priopćio je danas kako su prošlotjedni medijski natpisi o njihovoj preporuci ulagačima da se povuku iz Hrvatske - krivo protumačene.

Christian Keller, jedan od autora izvješća "Bilješke s puta u Hrvatsku" koje je objavljeno prošlog tjedna istaknuo je kako nije preporučio ulagačima povlačenje iz Hrvatske.

Upravo suprotno. Ističe kako se na samom početku izvješća naglašava pokušaj hrvatske vlade da konsolidira proračun te kako je premještanje težišta oporezivanja s rada na potrošnju dobar korak u smjeru jačanja konkurentnosti.

Vezane vijesti

Frankfurtska burza privlači kineske tvrtke

Frankfurtska burza privlači kineske tvrtke

Više od stotinu vrsta ribe i morskih plodova proizvodi kineska tvrtka Haikui Seafood AG. Centrala se nalazi na kineskom otoku Dongshanu u pokrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika