08.03.2012. / 11:20

Autor: Nacional.hr

Kosor izbacuje Sanju Bilač iz stranke?

Nagađa se kako će Marasović zanemariti naredbu, jer je on, kao i Sanja Bilač, bio žestoki protivnik koalicije s Kerumom koju je dogovorio vrh stranke

Sanja Bilač (Pixsell)Sanja Bilač (Pixsell)Članica Gradskog vijeća Splita, Sanja Bilač, prema nalogu predsjednice Hrvatske demokratske zajednice, Jadranke Kosor, bit će izbačena iz članstva stranke, piše Slobodna Dalmacija.

Novinar Slobodne Dalmacije neslužbeno saznaje kako je potpredsjednica Hrvatskog sabora Jadranka Kosor naredila predsjedniku splitskog ogranka HDZ-a, doktoru Dujomiru Marasoviću, da Sanju Bilač odmah briše iz članstva. To bi se navodno trebalo dogoditi tokom dana kada bi se trebao sastati Gradski odbor HDZ-a Splita.

Podsjetimo kako je Sanja je Bilač uputila otvoreno pismo javnosti u kojem je kritizirala predsjednicu Jadranku Kosor, 'jer je kriva što je stranka doživjela najgori rezultat na izborima ikada'.

Nagađa se kako će Marasović zanemariti naredbu, jer je on, kao i Sanja Bilač, bio žestoki protivnik koalicije s Kerumom koju je dogovorio vrh stranke. Najvjerojatnije će o sudbini 'buntovnice' odlučiti predsjednik Županijskog HDZ-a, Ante Sanader. Slobodna Dalmacija nije uspijela dobiti izjavu od Marasovića, dok Sanja Bilač nije htjela komentirati slučaj dok ne vidi odluku nadređenih 'crno na bijelo'.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
5/1/07

james, 08.03.12. 12:30

Da li je netko očekivao drugačiji rasplet?


registracija
20/5/09

BXLCRO, 08.03.12. 12:33

Pa posvadajte se, potucite se, poubijajte se tako da svijet uvidi kakvo ljudi su u tom HDZ !? Nema druge, sprema se njihov kompletni nestanak! Isti slucaj kao i sa HSPom, HSLSom itd. Pa tako i izgleda jedna balkanska demokracija - spremna za clanstvo u EU!


registracija
24/7/11

mrvek, 08.03.12. 12:42

Ajmo raspad do lipnja. Veselim se tome. Drugo nisu ni zaslužili. Od silnog lopovluka im se pomutio um. Nikad više!!!


registracija
24/7/11

mrvek, 08.03.12. 12:46

hazu, jebali ti bjeloglava srpska kokoš mater a krivousti glupan ti jebo tatu. Ispo ti retardiran koji ne možeš živjeti bez lijekova. Nije mi jasno da još netko može podržavati kradeze nakon svih tih silnih krađi, crnih torbi i laganja ljudi. Koliko glup mora čovjek biti da ih podržava. Od sada HAZU postaje mjerna jedinica za glupost i primitivizam.


registracija
29/4/09

florenz, 09.03.12. 15:18

G. Kosor kao da "čačka mečku dok spava". Samo da se i njoj ne dogodi "izlet iz HDZ-a". Vidjet ćemo koliko je "moćna" u "svom gnijezdu" u koj ima sve više "kukavičjih jaja" i koliko će ostati njenih "podsuknjaša" ako se i njima počinje "raditi o statusu".


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika