08.03.2012. / 11:30

Autor: Nacional.hr

U lokalnom HDZ-u izbila tučnjava

"Uključio se i stariji Jozo i počeli su ga tući. Pokušao sam pomoći, uspio sam nekako zadržati Jozu, ali ovaj mali je bio brz, zaletio se prema Dražeti i udario ga bocom u glavu"

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNakon stranačkih izbora u prostorijama Mjesnog odbora Vukmanićki Cerovac, umirovljenik Dražeta Dražetić je završio na Odjelu intenzivne njege s ozljedama opasnim po život, izvještava Jutarnji list.

Dražetić je na izborima postao članom Vijeća Temeljnog ogranka HDZ-a, a prema pisanju Jutarnjeg lista nakon tog je sa skupinom stranačkih prijatelja ostao proslaviti imenovanje. "Izbori su prošli u redu i nije bilo problema. Htio sam zaključati vrata, jer sam ja tamo rukovoditelj. Jedan je čovjek tamo ostao pijan. Oni su došli po njega, a njemu je ispao mobitel. Gavrić mlađi ga je uzeo. Dražeta, kao pošten čovjek, mu je rekao da vrati čovjeku mobitel. Gavrić ga je potom ošamario. Uključio se i stariji Jozo i počeli su ga tući. Pokušao sam pomoći, uspio sam nekako zadržati Jozu, ali ovaj mali je bio brz, zaletio se prema Dražeti i udario ga bocom u glavu. Staklo se razletjelo na sve strane. Pokušao sam ga masirati, ali nije dolazio svijesti. Onako u šoku nisam bio u stanju nazvati ni Hitnu. Učinio je to mojim mobitelom Josip. Kaže, žao mu je. E, j... ga sad", rekao je jedan svjedok događaja.

Dražetić je u komi i liječnici se bore za njegov život. Neslužbeno se doznaje kako je Hitnoj pomoći u prvom pozivu dojavljeno kako je Dražetić sam pao i kako su tu verziju prvotno policiji ispričali svi svjedoci događaja. Navodno su to učinili zbog straha od osvete od oca i sina, Joze i Josipa Gavrića, isto članova HDZ-a.

Novinar Večernjeg lista uspio je dobiti izjavu vijećnika HDZ-a u Skupštini Karlovačke županije, Franje Pinušića, koji je bio svjedok tučnjave i tvrdi kako 'neki političari pokušavaju razračunavanje pijanaca prikazati kao politički problem i sukob unutar HDZ-a'. "Prava je istina da je to bio sukob u kojem je sudjelovala grupa pijanih ljudi. Nažalost, nastradao je Dražeta Dražetić, useljenik iz okolice Jajca koji je, kako dobro znam, miran i staložen čovjek. Zbog nekog vrlo prozirnog sukoba oko mobitela na njega je nasrnuo Josip Gavrić, tridesetogodišnjak, i udario ga pivskom bocom po glavi. Pokušao sam spriječiti sukob, no znate kako je to među pijanim mnoštvom. Koliko čujem siroti Dražetić je u vrlo teškom stanju, no sve to nema baš nikakve veze sa skupom HDZ-a, koji je već davno prije bio završen. Napad se dogodio pred mjesnom trgovinom, a prostori gdje se sve održavalo bili su i zaključani", rekao je Pinušić.

Predsjednik karlovačkog HDZ-a Damir Jelić izjavio je kako na izborima nije zabilježen niti jedan incident, niti je upućen ijedan prigovor.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 08.03.12. 12:42

hahahahahaha. Počelo je. To je dokaz da su kradezeovci agresivci, primitivci i lopovi. Pobijte se među sobom, učinite uslugu državi i nama.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika