08.03.2012. / 12:24

Autor: Naciona List

Naciona list: Pašaliću pljeskali statisti kojima je HDZ ostao dužan!

U razgovoru s jednim od nezadovoljnih klimoglavaca, doznali smo kako im se nije isplatilo pljeskanje na masovnom predizbornom stranačkom skupu u Areni, mada im je obećano da će im se taj čin itekako isplatiti

Na slici: Statisti koje je HDZ angažirao (ali ne i platio) za vrijeme predizborne kampanjeNa slici: Statisti koje je HDZ angažirao (ali ne i platio) za vrijeme predizborne kampanjeIza 'poprilično solidnog pljeska' kojim je ispraćen govor Ivića Pašalića na HDZ-ovom zagrebačkom skupu stoje statisti kojima je HDZ ostao dužan za neke prijašnje angažmane, doznaje Naciona list od dobro obaviještenih izvora.

Riječ je, naime, o nekoliko desetaka statista koje je HDZ već otprije angažirao na sličnim skupovima, ali im do dana današnjeg nije isplatio nadnice za obavljeni posao.

U razgovoru s jednim od nezadovoljnih klimoglavaca, doznali smo kako im se nije isplatilo pljeskanje na masovnom predizbornom stranačkom skupu u Areni, mada im je obećano da će im se taj čin itekako isplatiti. Naime, Jadranka je Kosor nekima od njih propustila osigurati obećane angažmane u javnim kompanijama, pa su oni u znak prosvjeda bojkotirali otprije planirani muk na istup nekadašnjeg intimusa Franje Tuđmana, a posebno završnu točku inscenacije u kojoj su Pašaliću trebali jebati sve po spisku.

Frustrirani mukolomci ispričali su novinaru Naciona lista kako je njihov gnjev dodatno potenciran činjenicom da im HDZ duguje još jednu zaostalu dnevnicu, i to za radove na skupu gdje je Jadranka Kosor 2009. aklamacijom 10 hiljada uvježbanih zombija naslijedila Ivu Sanadera, čiji je oproštaj obilježen najvećom količinom decibela u povijesti zagrebačke Arene, izuzme li se gostovanje popularnog američkog thrash metal benda Slayer na istoj lokaciji.

Dodatno doznajemo kako su se revoltiranim pljeskačima pridružili i djelatnici tvrtke Borbaš Security, koji su ostali financijski uskraćeni za fizičke radove obavljene davne 2002. godine na masovnom izbornom skupu, gdje su strastveno pljeskali, šamarali i utjerivali strah u kosti prisutnih statista.

Budući da je službeno odsutan u inozemstvu, tadašnji izvođač radova Branimir Glavaš - kojem je pak HDZ ostao dužan za odrađene zločinačke poslove - pozdravio je burni pljesak Pašaliću putem Facebooka, i to jednim suptilnim 'likeom', budući da Mark Zuckerberg još nije izmislio opciju grljenja.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
25/11/11

jzadra17, 08.03.12. 20:56

Hdz-u i Pašaliću neče pljeskat nitko normalan jedino po narudžbi uz nadoknadu.


registracija
12/2/12

poreznik, 09.03.12. 00:18

došlo je vrijeme da se u HDZ konačno vrate državotvorne ideje i osobe


registracija
2/6/11

stereo, 09.03.12. 07:12

Tko je orginal HDZ 'Pašalićev HDZ' ili licemerni HDZ kakav je danas.
Nemerem dokućiti u čemu je razlika onda i danas.


registracija
12/1/11

siziff, 09.03.12. 17:07

....."a posebno završnu točku inscenacije u kojoj su Pašaliću trebali jebati sve po spisku"

PS
Skužio sam tko piše Naciona List
Ovako duhovito može pisati samo A. Tomić


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.