08.03.2012. / 13:23

Autor: Totalsport

FA Cup: Tottenham u nastavku slomio trećeligaša

Recimo da je do 81. minute igrao hrvatski nogometaš Niko Kranjčar, te je nekoliko puta zaprijetio iz slobodnih udaraca, dok je Luka Modrić cijeli ogled pratio s klupe za pričuve

Igrači Tottenhama (Reuters)Igrači Tottenhama (Reuters)Nogometaši Tottenhama posljednji su četvrtfinalisti engleskog FA Cupa. U ponovljenoj je utakmici Tottenham na svom White Hart Laneu s 3-1 pobijedio trenutačno osmoplasiranog trećeligaša, Stevenage.

Šokantno je počela ova utakmica za uglednijeg domaćina, budući da su gosti u 4. minuti dobili priliku da iz jedanaesterca dođu u vodstvo. U pogodak je tu idealnu šansu i pretvorio Joel Byrom. Dugo je nakon toga trebalo Tottenhamu da se sredi i da krene lomiti Stevenage. Jermain Defoe je izjednačio u 26. minuti, ali je sve do 55. minute stajao rezultat 1-1 na semaforu.

Tada je Tottenham dobio penal, nakon rušenja Garetha Balea. Emmanuel Adebayor je zabio za 2-1, a u 75. je priča završena nakon što je Bale asistirao Defoeu za njegov drugi, a Tottenhamov treći pogodak.

Recimo da je do 81. minute igrao hrvatski nogometaš Niko Kranjčar, te je nekoliko puta zaprijetio iz slobodnih udaraca, dok je Luka Modrić cijeli ogled pratio s klupe za pričuve. U četvrtfinalu Tottenham igra protiv Klasnićevog Boltona.

FA Cup, osmina finala (ponovljena utakmica):

Tottenham - Stevenage 3-1 (Defoe 26, 75, Adebayor 55-11m / Byrom 4-11m)

Parovi četvrtfinala:

Everton - Sunderland

Tottenham - Bolton

Chelsea - Leicester

Liverpool - Stoke

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika