08.03.2012. / 15:06

Autor: Bojana Križić

REPETITOR

Groteska na pozornici Tvornice Kulture

Iza bubnja se nazire samo busen Milenine kose i njene leteće palice, ispred nje je Ana-Marija s bas gitarom koja je skoro veća od nje i mršavi Boris, najviši član banda koji jedva pridržava gitaru lomeći se u nemogućim pozama... Ali kako sviraju!?

Kada ih vidite na slici ili van svirke, izgledaju kao mladi teenageri, skupa teški jedva 150kg. No, na pozornici je ta slika prava groteska. Iza bubnja se nazire samo busen Milenine kose i njene leteće palice, ispred nje je Ana-Marija s bas gitarom koja je skoro veća od nje i mršavi Boris, najviši član banda koji jedva pridržava gitaru lomeći se u nemogućim pozama, a onda 1, 2, 3. - Booom! Repetitor u Malom pogonu Tvornice kulture u subotu, 10.3. Ulaznica: 35 kn

Grupa je nastala u zimsko vrijeme 2005. godine kad se Ana-Marija Cupin (bubnjevi) pridružila Mileni Milutinović (bas, glas) i Borisu Vlastelici (gitara, glas), koji su već neko vrijeme svirali zajedno. Repetitor od početka 2006. godine nastupa uglavnom po Beogradu, a kasnije i po ostalim većim gradovima u Srbiji. Ubrzo postaju tražen band i nastupaju s i s Partibrejkersima, Kandom, Kodžom i Nebojšom, Jarbolima, Dža ili bu i Obojenim programom.

Prva studijska snimka grupe je singl "Ja", koji je objavljen na kompilaciji “Jutro će promijeniti sve?” Isti je proveo pet tjedana na prvom mjestu liste domaćih singlova Radija B92. Repetitori se pojavljuju s tri pjesme i na kompilaciji “Zdravo, zdravo, zdravo” - (Kultur Akt, 2008), na kojoj je predstavljeno pet, tada novih bendova iz Beograda. Njihov prvi album "Sve što vidim je prvi put", sniman je 2008. godine u studiju producentske kuće Digimedia u Beogradu i početkom svibnja u Puli (studio Partyzan). Album donosi 13 pjesama, a producirao ga je Boris Mladenović iz Jarbola. Bend je 2007. godine na pulskom Art&Music festivalu osvojio prvo mjesto po glasovima žirija i publike. Na koncertu Tvornici, 10.03.2012. Repetitor će predstaviti i veći dio novih materijala koji će se uskoro pojaviti na novom albumu.

Vezane vijesti

Eksplozija u tvornici streljiva u Goraždu, radnik teško ozlijeđen

Eksplozija u tvornici streljiva u Goraždu, radnik teško ozlijeđen

Jedan radnik teško je ozlijeđen u petak u eksploziji koja se dogodila u tvornici streljiva u Goraždu u istočnoj Bosni, potvrđeno je iz uprave… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika