09.03.2012. / 12:29

Autor: Totalsport

Mancini: Nismo zaslužili izgubiti, ali imamo veće šanse za prolaz

- Pokušali smo igrati dobar nogomet, ali ponekad ide, a ponekad ne

Roberto Mancini (Reuters)Roberto Mancini (Reuters)Menadžer nogometaša Manchester Cityja Roberto Mancini izrazio je nezadovoljstvo, ali i vjeru u prolaz dalje nakon prve utakmice osmine finala Europa lige u kojoj su "građani" poraženi s 1-0 od Sportinga.

- Rezultat nije bio iznenađenje. Svašta se može dogoditi u nogometu. Mislim da nismo zaslužili izgubiti. Nismo igrali dobro. Imali smo prilika, ali nismo ih iskoristili. Imamo veće šanse za prolaz. U Manchesteru će biti drugačija utakmica i kada ćemo stvoriti prilike, zabit ćemo - rekao je Mancini.

- Nismo ih podcijenili. Svaka je utakmica teška i drugačija. Pokušali smo igrati dobar nogomet, ali ponekad ide, a ponekad ne. Još je jedna utakmica pred nama i vjerujem da imamo više šansi pobijediti u njoj - dodao je talijanski stručnjak koji je povrh porazac ostao bez kapetana Vincenta Kompanyja koji je travnjak napustio već u 12. minuti zbog ozljede.

- Moramo pričekati dan ili dva, ali radi se o listu. Nadam se da ćemo imati Kompanyja natrag za deset dana ili dva tjedna, ali imamo druga rješenja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika