11.03.2012. / 20:05

Autor: Totalsport

Daily Star: United želi dovesti Modrića prije Eura

Problem bi Tottenhamu mogao predstavljati i vjerojatni odlazak menadžera Harryja Redknappa na funkciju engleskog izbornika, što bi Modriću mogao biti dodatan razlog za odlazak

Luka ModrićLuka ModrićSportske stranice engleskih tabloida svakodnevno su pune nagađanja o transferima, a jedna od omiljenih tema im je, još od prošlog ljeta i sapunice s Chelseajem, hrvatski nogometaš Luka Modrić.

U posljednje se vrijeme ime Tottenhamovog veznjaka uglavnom veže uz Manchester United, pa je tako i u nedjelju Daily Star donio priču o velikoj želji Alexa Fergusona da dovede 26-godišnjeg hrvatskog reprezentativca na Old Trafford. Korak dalje spomenuti je tabloid napravio informacijom da United navodno želi potpisati ugovor s Modrićem i prije Europskog prvenstva koje 8. lipnja počinje u Poljskoj i Ukrajini.

"Spursi će otvoriti novčanik kako bi pokušali uvjeriti Modrića da ostane na White Hart Laneu, ali predsjednik Daniel Levy mu jedino može ponuditi 100.000 funti tjedno, plus 3.5 milijuna funti bonusa za lojalnost. United će to nadmašiti i ponuditi Modriću ogromnu naknadu za potpis kako bi zasladio dogovor", piše engleski dnevnik.

Problem bi Tottenhamu mogao predstavljati i vjerojatni odlazak menadžera Harryja Redknappa na funkciju engleskog izbornika, što bi Modriću mogao biti dodatan razlog za odlazak.

- United je sada favorit za dovođenje Modrića. Levy ga je lani uspio uvjeriti u ostanak, a sada će to morati ponovno napraviti. Nesigurnost oko Harryja nimalo ne pomaže. Ako postane engleski izbornik, Tottenham će imati manje argumenata u pregovorima - citira Daily Star neimenovani izvor.

Dodajmo ovome da Modrića ugovor s Tottenhamom veže do 2016. godine.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
2/6/11

stereo, 12.03.12. 07:17

Neka ide mrvio mu ja Punicu !!!!!!!!!!!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika