11.03.2012. / 20:37

Autor: Totalsport

EBEL doigravanje: "Medvjedi" se pobjedom vratili u igru

Kada je Zanoški s igračem manje zabio za vodstvo 3-0 izgledalo je da je utakmica riješena

Foto: Luka Stanzl/PIXSELLFoto: Luka Stanzl/PIXSELLHokejaši zagrebačkog Medveščaka slavili su u Domu sportova s 3-2 protiv KAC Klagenfurta u trećoj utakmici polufinalne serije doigravanja EBEL lige i tako smanjili zaostatak u seriji na 2-1.

"Medvjedi" su vrlo dobro otvorili utakmicu, nakon prve trećine vodili su 2-0, u 45. minuti nakon drugog gola Tomislava Zanoškog i 3-0, a potom su primili brza dva gola i odveli susret u neizvjesnu završnicu. Srećom, do kraja su uspjeli sačuvati mrežu netaknutom, te su tako vratili neizvjesnost u seriju.

U petoj minuti Ryan Kinasewich je razgalio publiku u Domu sportova na asistenciju Davida Brinea i Medvceščak je poveo 1-0. Zanoški je povećao prednost nepune četiri minute kasnije i činilo se tada da bi "medvjedi" lako mogli do pobjede. Kada je Zanoški s igračem manje zabio za vodstvo 3-0 izgledalo je da je utakmica riješena.

No, s time se nisu slagali u KAC-u koji je preko Johannesa Reichela i Thomasa Hundertpfunda stigao na samo gol zaostatka i do posljednjeg trenutka susreta opsjedao gol Roberta Kristana.

Četvrta utakmica serije na rasporedu je u utorak u Klagenfurtu.

EBEL liga, polufinale doigravanja, 3. utakmice:

Medveščak - KAC Kgalenfurt 3-2

(KAC vodi u seriji 2-1)

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika