12.03.2012. / 13:32

Autor: Totalsport

Rosicky produljio s Arsenalom

- Velika je čast potpisati novi ugovor s Arsenalom

Tomaš Rosicky (Reuters)Tomaš Rosicky (Reuters)Češki nogometni reprezentativac Tomaš Rosicky (31) potpisao je i službeno produljenje ugovora s Arsenalom, potvrdili su iz redova "topnika".

Rosicky je stigao u Arsenal 2006. godine iz Borussije Dortmund, a prethodni mu je ugovor istjecao na kraju sezone. Detalji novopotpisanog ugovora, kako financijska pozadina, tako i duljina trajanja, zasad nisu poznati.

- Velika je čast potpisati novi ugovor s Arsenalom. Volim ovaj klub i ponosan sam što nosim njegov dres. Kada sam stigao ovdje prije šest godina činilo mi se kao da sam stigao kući i ne mogu biti sretniji što sam obvezao svoju budućnost prema klubu. Vjerujem da imamo talentiranu momčad i zajedno s menadžerom budućnost se čini svjetlom. Uvijek je bio moj cilj osvajati trofeje s Arsenalom i borit ću se žestoko da bih ostvario svoje snove ovdje - rekao je Rosicky.

U dresu Arsenala Rosicky je odigrao ukupno 156 utakmica i pritom je zabio 19 golova. U dresu češke reprezentacije skupio je 85 nastupa, te u njima postigao 20 golova.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika