13.03.2012. / 07:00

Autor: Bojana Križić

Indira Vladić: Tko nije probao moje sarme, ne zna što je izgubio

Pjevačica grupe Colonia najavljuje njihov novi, jedanaesti album koji bi trebao izći u srpnju, priča u kakve je sve probleme upala izgubivši mobitel, otkriva kako sjajno zna organizirati vrijeme i zašto bi patila da koncert mora održati u balerinkama te priznaje da je u duši ostala - prava Slavonka

"Mislim da me ništa ne opusti kao odlazak mojima u Županju i prebacivanje na slavonski bioritam", otkriva pjevačica"Mislim da me ništa ne opusti kao odlazak mojima u Županju i prebacivanje na slavonski bioritam", otkriva pjevačicaMnoge svjetske zvijezde, među kojima su se našle glumice Scarlett Johansson i Christina Hendricks, u trenutku kada izgube mobitel opravdano strahuju da bi se u medijima mogle pojaviti njihove slike u golišavim izdanjima ili kućni video uraci, no ne i naša Indira Vladić. 38-godišnja pjevačica grupe Colonia zbog svoje je nesmotrenosti upala, kaže, samo u poslovne probleme. "Ponekad se snimam kad se tuširam, ali to odmah brišem. Od mame sam naučila da golim tetama nije mjesto u mobitelu", pojasnila je u nekoliko navrata Ira, i dodala kako joj najveći problem stvara nestanak kontakata i obiteljskih fotografija, ali i pjesme čiju je snimku čuvala u izgubljenom mobitelu.

EXTRA: Pjesma “Tako ti je mali moj” puštena je u radijski eter puno prije no što je to bilo planirano. Zbog čega se to dogodilo?

- “Tako ti je mali moj” je singl koji smo planirali objaviti negdje na proljeće, ali eto, bila sam nesmotrena i izgubila mobitel pa smo se uplašili da pjesma ne izađe bez naše kontrole. Bila je u cijelosti snimljena na moj mobitel, pa kad sam ga izgubila, lako je mogla iscuriti bez našega nadzora. Tempiramo sve što izlazi na tržište, pa nam bi nam prerani izlazak pjesme bio problem. S tom pjesmom izašli smo 27. veljače i mislim da smo ipak uspjeli sve dobro povezati prije no što je krenula u radijski eter.

EXTRA: Novi album najavili ste za početak srpnja. Što vaši obožavatelji mogu očekivati?

- Klasične pjesme u Colonia stilu, upakirane u svjetsku, mainstream house produkciju. Ovo će biti jedan od optimističnijih i veselijih naših albuma! Mogu očekivati i puno lakšu komunikaciju s nama, jer smo eto, prošli tjedan postali ponosni vlasnici vlastitog zvjezdanog broja *COLONI koji nam je darovala tvrtka Go4star.

EXTRA: Grupa Colonia na sceni je još od 1996. Na koje ste svoje postignuće najponosniji?

- Jako sam ponosna što smo nas troje prvenstveno prijatelji ili možda, bolje rečeno, obitelj. Glazbeno se ponosimo svakim našim novim djelom pa tako sad sve troje stvarno uživamo u radu na našem novom, jedanaestom albumu.

EXTRA: Što je za vas najbolji odmor? Kako se opuštate?

- Obožavam kad dan poslije divnog koncerta, kakav je primjerice bio prošli vikend u Švicarskoj, nabacim osmijeh od uha do uha čim se probudim, sjednem među svoje mačke s kavom u ruci, pustim neku divnu opuštajuću glazbu i vrijeme stane… Dok ne zazvoni mobitel i Kameni kaže, “Ajmo, Subrina na kavu da prođemo ovaj tjedan i obaveze!”. Teretana me divno opusti i rastrese, pa poslije dođe na red sauna i odmah sam godinu mlađa… Ipak mislim da me ništa ne opusti kao odlazak mojima u Županju i prebacivanje na slavonski bioritam… E, to je ipak posebna priča za koju mi treba sigurno strana, dvije za opisati.

EXTRA: Biste li rekli za sebe da ste tipična Slavonka?

- Svoju Slavoniju spominjem i uzdižem kad god to mogu jer imam osjećaj kao da su svi od nje digli ruke! Štujem svoju ravnicu, a kako i neću kad sam rođena Slavonka koja uživa u kulenu, čvarcima i krvavicama. Tambura mi je u srcu, s njom slavim svoju sreću i radost, ali i liječim tugu. I uistinu je tako kao što Prljavci pjevaju "Slavonijo tko te nije volio, ne zna što je izgubio", a isto vrijedi i za moje sarme. Tko nije probao moje sarme, ne zna što je izgubio!

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Indira Vladić: Sa svojim dragim proslavila je godišnjicu

Indira Vladić: Sa svojim dragim proslavila je godišnjicu

Indira Vladić, pjevačica grupe Colonia, nedavno je proslavila prvu godišnjicu veze s poduzetnikom Ivanom Papićem. Zaljubljeni par sreli smo prošle… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika