13.03.2012. / 14:46

Autor: Totalsport

Ozlijedio se Bender

Tijekom prošlog vikenda, na utakmici kod Wolfsburga (poraz Bayera 3-2) Bender je ozlijedio mišić noge, a pretrage početkom ovog tjedna su pokazale da će Bayer bez njega morati igrati nekoliko tjedana

Lars Bender (Wikipedia)Lars Bender (Wikipedia)Nogometni klub iz Leverkusena, Bayer, u posljednje vrijeme ima grdnih problema s ozljedama. Trenutačno je, podsjetimo, izvan stroja hrvatski nogometaš Vedran Ćorluka zbog rupture mišića zadnje lože.

Ozlijedio se Ćorluka tijekom prijateljskog ogleda Hrvatske i Švedske, te nije odigrao posljednje tri utakmice za Bayer. Posljednji je nastup tako Ćorluka upisao protiv Kölna kada je jednom asistirao za pobjedu 2-0. Baš u tom ogledu je dvostruki strijelac za trenutačno petoplasiranu momčad Bundeslige bio Lars Bender, a on je posljednji koji se ozlijedio u tom sastavu.

Tijekom prošlog vikenda, na utakmici kod Wolfsburga (poraz Bayera 3-2) Bender je ozlijedio mišić noge, a pretrage početkom ovog tjedna su pokazale da će Bayer bez njega morati igrati nekoliko tjedana. Podsjetimo i to da je Bender početkom ovog mjeseca produljio ugovor s Bayerom do 2015. godine.

Klub iz Leverkusena će tako oslabljen nastaviti loviti jednu od pozicija koje vode iduće sezone u Ligu prvaka.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika