14.03.2012. / 13:35

Autor: Nacional.hr

Pevec tuži državu i traži odštetu od pola milijarde kuna

Prvo ročište očekuje se 11. travnja na Općinskom sudu u Bjelovaru

Zdravko i Višnja PevecZdravko i Višnja PevecBivši vlasnik Peveca, Zdravko Pevec, najavio je kako tuži državu zbog naknade štete i zahtjeva odštetu od pola milijarde kuna. Kako je za Poslovni dnevnik pojasnila njegova odvjetnica Silvana Smodlaka, Pevec je već podnio veći broj tužbi u vezi s cijelim slučajem propasti njegove tvrtke Pevec.

U tužbi podignutoj u veljači, Pevec tuži državu za naknadu štete po osnovi dobiti tvrtke i ulaganja njegove obitelji koja im nije pripala iz stečajne mase. Također, smatra kako mu je Porezna uprava namjerno i neosnovano blokirala račune.

Prvo ročište očekuje se 11. travnja na Općinskom sudu u Bjelovaru.

Vezane vijesti

SAD će isplatiti milijardu dolara američkim indijancima

SAD će isplatiti milijardu dolara američkim indijancima

SAD je pristao isplatiti više od milijardu dolara plemenima američkih indijanaca, njih 41, u okviru parnice o korištenju njihove zemlje i dobara,… Više

Komentari

registracija
16/2/11

pro, 14.03.12. 18:55

Dajte i meni šansu za PRIHOD.
Potom RASHOD bez pokrića.
Potom malo u Remetinac (uštedim na režijama i ostalim "nametima").

PRIHOD me čeka na sigurnom.
RASHOD" odguglam" u Remetincu.
Lijepo se ponašam, pa me "pomiluju" (po licu) i puste me ranije van.


registracija
11/1/10

fluid, 15.03.12. 00:27

Slučaj Pevec je samo jedan od krupnijih dokaza o onima bližim jaslama,o jednakosti svih pred hrvatskim zakonima i o mitu i korupciji koje Zdravko,očigledno nije smatrao nužnim da nekome da.To je tužna priča o propasti cijele Hrvatske i zlu koje pokrivaju institucije ove države već punih 20 godina.I to upravo institucije koje trebaju spriječiti ovakve situacije.Pomislite samo koliko šanse ima mali čovjek da ostvari neko svoje pravo?Nema ga uopće.Ova država melje sve pred sobom a ono što samelje ide na stol odabranih.Zakoni gori nego u džungli.Ovo su zakoni licemjerja i nemorala svih vlastodržaca od 90.god..do danas.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika