15.03.2012. / 12:20

Autor: Nacional.hr

Javni natječaj za dodjelu državnih potpora za brzi razvoj širokopojasnih mreža

Sve zainteresirane fizičke i pravne osobe natječajnu dokumentaciju mogu dobiti slanjem zahtjeva na adresu elektroničke pošte potpore@hakom.hr

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) objavila je javni natječaj za dodjelu državnih potpora za izgradnju potrebne elektroničke komunikacijske infrastrukture za brzi razvoj širokopojasnih mreža na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i na otocima, kao dijela Programa razvoja interneta na spomenutim područjima. Potpore će osigurati HAKOM.

Sve zainteresirane fizičke i pravne osobe natječajnu dokumentaciju mogu dobiti slanjem zahtjeva na adresu elektroničke pošte potpore@hakom.hr s nazivom predmeta (Subject) „Zahtjev za natječajnom dokumentacijom".

Krajnji rok za predaju ponuda je 15. lipnja 2012. godine. Svi upiti za dodatnim informacijama i pojašnjenjima u međuvremenu se do 30. travnja mogu slati na istu adresu (potpore@hakom.hr). Na sve će se upite odgovoriti najkasnije do 15. svibnja, nakon čega slijedi javno otvaranje ponuda 15. lipnja s početkom u 13 sati.

Sve informacije o Programu razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima dostupne su i putem HAKOM-ovog internetskog portala na adresi www.hakom.hr/default.aspx?id=50.

Vezane vijesti

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Intel je zbrojio i analizirao globalni internetski promet. Dobiveni rezultati daju sliku rasta interneta i dinamike korištenja određenih usluga.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika