15.03.2012. / 12:32

Autor: Totalsport

Vaterpolska Liga prvaka: Pobjeda Primorja

Samir Barać bio je s tri pogotka najbolji strijelac Primorja

Samir Barać (Reuters)Samir Barać (Reuters)Vaterpolisti Primorja teškom su mukom na Kantridi pobijedili Jadran iz Herceg Novog s 12-11 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka.

Primorje je na samom početku povelo s 1-0, ali je do prvog sljedećeg vodstva na utakmici, 7-6, stiglo tek u trećoj četvrtini. U zadnjoj četvrtini je riječka momčad povela i s tri pogotka razlike, 11-8, ali su se Novljani vratili na 11-11. Ipak, s igračem više je Denes Varga zabio gol u zadnjem napadu Primorja za pobjedu 12-11.

Samir Barać bio je s tri pogotka najbolji strijelac Primorja. Denes Varga, Marko Jelača i Nikola Franković dodali su po dva gola, a Ivan Buljubašić i Fran Paškvalin po jedan. Kod gostiju su Gojković i Krizman zabili po četiri gola.

Tako su sve tri hrvatske momčadi iskoristile prednost domaćeg terena u prvim četvrtfinalnim utakmicama. Podsjećamo, Mladost je u Zagrebu pobijedila Szeged sa 8-6, a najuvjerljiviji je bio Jug, koji je u Gružu svladao Vasas s 12-8.

Uzvratne utakmice igraju se 18. travnja.

Vaterpolo, četvrtfinale Lige prvaka, prve utakmice:

Mladost - Szeged 8-6

Jug - Vasas 12-8

Primorje - Jadran HN 12-11

Budva - Pro Recco 5-13

Vezane vijesti

Vaterpolska Liga prvaka: Jug pokvario učinak hrvatskih klubova

Vaterpolska Liga prvaka: Jug pokvario učinak hrvatskih klubova

Katastrofalnim porazom u Budimpešti vaterpolisti Juga nisu se uspjeli pridružiti Mladosti i Primorju na Final Fouru Lige prvaka. Iako su na susret… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika