15.03.2012. / 13:21

Autor: Totalsport

Copa Libertadores: Prva pobjeda Boca Juniorsa

Slavni argentinski klub sada na ljestvici skupine 4 drži drugo mjesto na ljestvici koje vodi u nokaut-fazu natjecanja s 4 osvojena boda

Igrači Boca Juniorsa Igrači Boca Juniorsa Nogometaši Boca Juniorsa u trećem su kolu Cope Libertadores (južnoamerička inačica Lige prvaka) došli do prve pobjede. U gostima su slavili kod argentinskog rivala Arsenala i probili se na drugo mjesto ljestvice četvrte skupine.

Boca je tako prekinula niz od dva vezana poraza koja je prošlog tjedna doživjela, prvo od Fluminensea u Copi Libartadores, a potom od Independientea u argentinskoj Clausuri, što joj je bio prvi poraz u domaćem prvenstvu nakon 34 uzastopne utakmice.

Od Arsenala je Boca gubila autogolom Clementea Rodrigueza još iz 11. minute, ali je golovima Pabla Mouchea u 29. i Pabla Ledesme iz voleja u 68. minuti uspjela doći do preokreta.

Slavni argentinski klub sada na ljestvici skupine 4 drži drugo mjesto na ljestvici koje vodi u nokaut-fazu natjecanja s 4 osvojena boda. Vodi brazilski Fluminense s maksimalnih devet bodova.

Copa Libertadores, 3. kolo, srijeda:

Internacional - The Strongest 5-0

Alianza Lima - Nacional 1-0

Guadalajara - Defensor Sporting 1-0

Arsenal - Boca Juniors 1-2

Fluminense - Zamora 1-0

Cruz Azul - Cirinthians 0-0

Libertad - Vasco da Gama 1-1

Redoslijed skupine 4: 1. Fluminense 9, 2. Boca Juniors 4, 3. Arsenal 3, 4. Zamora 1

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika