15.03.2012. / 13:38

Autor: Hina

Charlize Theron usvojila dijete

Glumica Charlize Theron, dobitnica Oscara za glavnu žensku ulogu u filmu o serijskom ubojici "Čudovište", usvojila je dijete, rekla je njezina glasnogovornica.

Charlize TheronCharlize TheronGlumica Charlize Theron, dobitnica Oscara za glavnu žensku ulogu u filmu o serijskom ubojici "Čudovište", usvojila je dijete, rekla je njezina glasnogovornica.

"Charlize Theron usvojila je dijete. Ona je ponosna majka zdravog dječačića koji se zove Jackson", rekla je glasnogovornica. Ona nije rekla nikakvih drugih pojedinosti.

Dječak je prvo dijete Theron (36), južnoafričke manekenke koja je postala poznata krajem devedesetih godina prošlog stoljeća pošto je glumila u hollywoodskim filmovima "Đavolji odvjetnik", "Moćni Joe Young" i "Kućna pravila".

Glumačku slavu i svog jedinog Oscara stekla je 2003. ulogom u neovisnom filmu "Čudovište" u kojemu je glumila Aileen Wuornos, prostitutku koja je ubila šest svojih klijenata.

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika