15.03.2012. / 16:10

Autor: Naciona List

Naciona list: Pobuna protiv Kerumovog saborskog ponašanja

Vlasnici medija ogorčeni su činjenicom da se Kerum ne ponaša kao debil, što uzrokuje drastičan pad tiraže njihovih glasila

Kerumovo statično saborsko ponašanje nikome ne koristi; Photomontage: CheesKerumovo statično saborsko ponašanje nikome ne koristi; Photomontage: CheesUdruženje vlasnika medija u Hrvatskoj uputilo je danas oštri prosvjed zbog ponašanja saborskog zastupnika Željka Keruma. Kako stoji u otvorenom pismu, upućenom predsjedniku hrvatskog Sabora Borisu Špremu, vlasnici medija ogorčeni su činjenicom da se Kerum ne ponaša kao debil, što uzrokuje drastičan pad tiraže i gledanosti njihovih glasila.

"Kad je gospodin Kerum nominiran za člana vaše ugledne institucije, svi smo s oduševljenjem poduprli takvu odluku, jer nam je neizravno obećano da će splitski gradonačelnik časno i ustrajano obavljati dužnost dežurnog idiota, što bi nama, kao nositeljima sedme sile u državi, omogućilo izravnu zaradu, a čitateljima/gledateljima osjećaj superiornosti nad subjektom promatranja, sličan onomu koji se dobije nakon gledanja Survivora", kažu u oštrom obraćanju predstavnici Udruge vlasnika medija u Hrvatskoj, podsjećajući kako Kerum, otkad je saborski zastupnik, uporno odbija svojim kolegama psovati bližu familiju i gađati ih pepeljarama.

"Uz to, moramo priznati da nismo primijetili da je uvaženi zastupnik na posao došao sa zapišanim nogavicama. Ako odbija obavljati ove aktivnosti, mi vas otvoreno pitamo: koji je smisao njegovog boravka u sabornici", poručili su, bez imalo ironije, predstavnici spomenutog Udruženja, koji svoj apel zaključuju konstatacijom da 'nije Željko Kerum panda pa da mogu profitirati na njegovoj nepomičnoj fotogeničnosti'.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.