16.03.2012. / 12:47

Autor: Naciona List

Naciona list: Vlahušić će dozvoliti paradu!

Organizator ovogodišnje parade, biskup Mate Uzinić, pozdravio je Vlahušićevu odluku i najavio 'spektakularni mimohod aseksualaca u bogato urešenim haljama'

Prizor s nedavne dubrovačke parade; Photo: Grgo Jelavić/PIXSELL

Prizor s nedavne dubrovačke parade; Photo: Grgo Jelavić/PIXSELL Unatoč brojnim protivljenjima zdravog razuma, gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić odlučio je dozvoliti ovogodišnju paradu aseksualaca po Stradunu. Zdrav razum, koji Dubrovnikom i nekadašnjom Republikom uz manje prekide vlada više od nekoliko stotina godina, usprotivio se da i ove godine aseksualci u haljinama defiliraju po najpoznatijoj dubrovačkoj ulici, pod obrazloženjem kako se parada kosi s njegovim nazorima. No, Vlahušić mu je odlučio kontrirati.

"Dubrovnik je grad sazdan na humanističkim i slobodarskim načelima, koja jamče pravo na pluralizam i promiču multikulturalizam te toleranciju. Poštujem zdravi razum, ali ne možemo se svaki put voditi njegovim načelima", poručio je dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.

Organizator ovogodišnje parade, biskup Mate Uzinić, pozdravio je Vlahušićevu odluku i najavio 'spektakularni mimohod aseksualaca u bogato urešenim haljama'. Uzinić je potvrdio da će aseksualci i na ovogodišnjoj paradi nositi kontroverzne, malčice nekrofilske rekvizite, kao što su djelovi ljudskog tijela u gvozdenim posudama te neizostavna krv Isusova u demižonkama. Kako doznaje Naciona list, parada će se sastojati od 12 postaja, nosit će simbolični naziv 'križni put', a u njoj će navodno sudjelovati i adekvatno obučeni aseksualci iz drugih država.

Kako dodatno doznaje Naciona list, paradi je trebao nazočiti i uvaženi aseksualac iz Bibinja, ali je u zadnji tren otkazao dolazak zbog neodgodivih pedofilskih obaveza.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
30/11/10

jato, 16.03.12. 21:22

To treba vužgati


registracija
30/11/10

jato, 16.03.12. 21:23

Popovi lopovi i pedofili klanjaju se izmišljotinama.
Krava postoji vidio sam je
tele postoji vidjeh ga
bog ne postoji nevidjeh ga............


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.