16.03.2012. / 14:14

Autor: Totalsport

Kostelić: Neću u Schladmingu voziti niti veleslalom

- Pa, dobro. Leđa smo skroz sanirali, tako da me više ne smetaju. Koljeno još zna zaboliti, posebno se to događalo tijekom treninga u Innerkremsu, gdje smo ipak trenirali na nešto tvrđem snijegu

Ivica Kostelić Ivica Kostelić Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić do kraja sezone će voziti još samo jednu utrku. U pitanju je nedjeljni slalom na završnici Svjetskog kupa, koja se održava u austrijskom Schladmingu.

Na završnici Kostelić nije vozio niti spust, niti super veleslalom, a odlučio je zaobići i subotnji veleslalom.

- Ta utrka mi nema nikakav značaj, a s obzirom na trenutačno zdravstveno stanje sasvim je logično da propustim i subotnju utrku - rekao je Kostelić i opisao kakvo je njegovo trenutačno zdravstveno stanje:

- Pa, dobro. Leđa smo skroz sanirali, tako da me više ne smetaju. Koljeno još zna zaboliti, posebno se to događalo tijekom treninga u Innerkremsu, gdje smo ipak trenirali na nešto tvrđem snijegu. No, kada bi se bol javila smanjili bi intezitet. Mogu reći da je u redu.

Kosteliću je tako ostalo još obraniti trenutačnu prednost u slalomu ispred Marcela Hirschera i Andre Myhrera.

- Da, u nedjelju će se moja utrka svoditi na obranu prednosti. Mislim da imam lijepu šansu, jer se ipak nadam boljoj vožnji nego li u Kranjskoj Gori. No, startni brojevi će mnogo toga odlučiti, mogli bi biti presudni - zaključio je prošlogodišnji pobjednik Svjetskog kupa.

Vezane vijesti

Kröll pao s motocikla, završio na operaciji

Kröll pao s motocikla, završio na operaciji

Aktualni pobjednik Svjetskog kupa skijaša u spustu, 31-godišnji Austrijanac Klaus Kröll, u utorak je pri rekreativnoj vožnji pao s motocikla-krosera… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika