19.03.2012. / 11:43

Autor: Totalsport

Lotina novi trener Villarreala

Lotina je bivši trener Osasune, Celte, Espanyola i Real Sociedada, a bez posla je otkako je na ljeto 2011. godine napustio klupu Deportivo La Corune

Miguel Angel Lotina Miguel Angel Lotina Miguel Angel Lotina (54) novi je trener španjolskog nogometnog prvoligaša Villarreala. Na toj je poziciji naslijedio Josea Molinu nepuna 24 sata nakon njegove smjene.

Villarreal je u nedjelju u 28. kolu Primere poražen od Levantea s 1-0, a bio mu je to treći uzastopni i čak 12. ovosezonski poraz.

Molina je ovogodišnjeg sudionika Lige prvaka srozao na 17. mjesto Primerine ljestvice, 11 utakmica prije kraja prvenstva, što je bio dovoljan znak upravi Villarreala da ga se riješi.

Lotina je bivši trener Osasune, Celte, Espanyola i Real Sociedada, a bez posla je otkako je na ljeto 2011. godine napustio klupu Deportivo La Corune.

Ovo je Villarrealu treći ovosezonski trener, nakon Juana Carlosa Garrida i spomenutog Moline, a Lotina će debi na novoj poziciji imati u srijedu kada "žuta podmornica" dočekuje madridski Real.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika